Martine Bijl herstelt van hersenbloeding

  • Doortje Briedé

    Martine Bijl is vorige week getroffen door een hersenbloeding. Dat heeft Stage Entertainment bekendgemaakt namens de familie.

    De 67-jarige Bijl, die het populaire tv-programma Heel Holland Bakt presenteert, werd dinsdagochtend onwel in haar huis in Maarssen. Ze is nu aan het herstellen in het ziekenhuis.

    Lees verder op nos.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Martine Bijl is op dit moment herstellende van een hersenbloeding. Hoe het met haar gaat en wat voor gevolgen dit voor Heel Holland Bakt heeft, bespreken Mariët Oosterwijk en Kamran Ullah in Privé TV.

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Op tv straalt ze als nooit tevoren in de hit Heel Holland Bakt, maar het is onduidelijk hoe het op dit moment gaat met presentatrice Martine Bijl. Sinds Prinsjesdag wordt ze in een coma gehouden nadat ze werd gevonden na een hersenbloeding in haar huis.

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    De finale van Heel Holland Bakt belooft heel spannend te worden. Het zou zo maar eens kunnen dat het kijkcijferrecord van 2,6 miljoen zondag wordt verbroken. Presentatrice Martine Bijl wordt wel heel erg gemist door de fans, die haar massaal lieve kaarten en brieven sturen.

    Doortje Briedé-Bultman